Tänään oltiin lasten ja veikan sekä veikan tyttöystävän että lasten tädin kanssa koko revahkon voimalla Voimahalin järjestämässä hyväntekeväisyys mätsärissä Hakunilassa. Isoja rotukoiria oli 27 ja Jaska oli sinisten koirien 3.ksi kauneinHymy! Minä itse olin Jaskan kanssa kehässä, vaikka jännitänkin, koska veikan käsi oli kipeä. Tuomarina oli tanskandogien kasvattaja Sauvosta.

Jaska oli TODELLASilmänisku innokas kehässä ja taas mentii sata lasissa. Tuomari sanoi, että Jaska on aivan ihana ja hyvännäköinen, mutta kaahottaa liikaa. Sanoi myös toivovansa tuon innokkuuden pysyvän, mutta, että olisi hallittavissa. Ei muuta kuin lisää treeniä ja vielä lisää treeniä. Ajattelin täyttää pusseja siankorvilla ja ruualla, jotta kyllääntyy muovipusseihin Kieli ulkona (ehkä). Sijoitus vaiheessa palkintopussit kiinnostivat Jaskaa aivan liikaa ja sinnehän piti päästä haistalemaan... Mutta kaiken kaikkiaan meni taas aivan upeasti...

1246102537_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muut palkinnot matkasivat veikan mukaan, kun Jaska lähti taas avustamaan tontille... Juomakippo, solmu-vetolelu, ihonhoito-jauhetta; suun kautta annettavaa sekä luita.